Upptäck Stockholm

En resa till Stockholm är absolut ett bra val och de flesta turister börjar nog med ett besök på det Kungliga slottet. Huvudstaden är absolut inte enkel att bli trött på utan här finns ständigt nya saker att göra. Hela tiden fylls staden med nya evenemang och utställningar, musikaler och konserter. Aldrig blir det helt tyst utan alltid är där någontings om händer. Inför ditt besök bör du därför kontrollera vilka evenemang och utställningar som sker just under din tid i staden så att du inte missar någonting som du tycker låter intresseväckande och roligt.sevärdhet i Stockholm

Restaurangerna runt om i staden serverar utsökt mat och vår favorit just nu är utan tvekan Farang. På vintern kan du sitta inne, äta en god bit mat och se snön falla utanför och till sommaren kan du njuta av en god bit mat på någon av alla stadens uteserveringar. Smaker och olika former av matkulturer finns det gott om och du kommer garanterat hitta någonting som falla dig i smaken oavsett vad det är du letar efter.

Inte alla tänker på det men miljöerna i Stockholm är väldigt fantastiska bland annat på grund av att flera av husen byggda i staden är makalöst vackra, kanske framförallt i Gamla Stan. Gammalt och nytt blandas i en form av röra som kan se annorlunda ut men som smälter samman på ett unikt och vackert sätt när du vågar se med öppna ögon. Stockholm har mycket vackert att erbjuda och bjuder på fler underbara plaster. Som exempel så kan du alltid besöka någon av stadens alla olika parker för att njuta av de du har runt omkring dig.

Här kan du fylla dagarna med upplevelser och du bör inte missa en båttur i den underbara skärgården. Stockholm erbjuder flera olika museer som passar så väl vuxna som barn. Dit kan du gå för att få lära dig nya saker och ta del av både gammalt och nytt. Vill du göra någonting annat kan du alltid passa på att paddla ute i skärgården eller gå på stadens unika takvandring för att ta del av staden uppifrån.

Efter några uppfriskande dagar med äventyr kan det också vara skönt att slappna av. Då passar en spadag utmärkt och på spanärastockholm.se kan du hitta fler olika spa i Stockholmstrakterna så att du kan få information och idéer om var du vill ha en avslappnande dag någonstans.

Comments are Disabled