Swebus satsar på Jönköping

För dig som bor i Jönköping och gillar bussresor kommer här lite glada nyheter. Nu släpper nämligen Swebus 2013 års resor till Gekås Ullared och lanserar i och med detta ytterligare en busslinje till det enorma fyndvaruhuset. Denna gång är det du som bor i Jönköping som får chansen att åka kollektivt till det galet populära shoppingparadiset i landskapet Halland. Och precis som förr fortsätter Swebus även att köra shoppingresor till Ullared från städerna Göteborg och flera ställen i Skåne. Själv föredrar jag att bo på hotell här i Jönköping istället för att delta i dessa typer av shoppingresor via buss.buss från Jönköping till Ullared

På våren 2012 började Swebus med dagsturer till Ullared från alla dessa städer. Shoppingsuget bland Swebus kunder har tydligen visat sig vara enormt för under hela 2012 har bussarna till Ullared åkt med bagageutrymmen överfulla med fyndvaror. I och med detta tar Swebus ett steg till i sin satsning på shoppingresor, och släpper ytterligare en busslinje till Ullared som alltså kommer gå från från Jönköping, men även ha stopp på vägen i städerna Värnamo och i metropolen Skillingaryd.

Premiären för Swebus-bussen till Ullared från Jönköping kommer gå av stapeln lördagen den 23 mars. På denna premiärturen kommer de numera välkända Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson från Kanal 5:s succéserier “Ullared” och ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny” att agera guide för resenärerna hela den vägen till Ullared och visa vägen ända fram till entrén till fyndvaruhuset. Själv kan jag inte påstå att denna sortens resor är särskilt upphetsande men tydligen funkar det för många andra.

Comments are Disabled