Sandhamn, en pärla i skärgården

I somras var jag för första gången i Sandhamn i Stockholms skärgård. Vi var ett stort gäng på ca 25 personer som möttes upp vid Slussen och tog bussen ut till Stavsnäs. Väl där blev det en härlig båtresa ut till Sandhamn. Vi var en salig blandning av nationaliteter på denna utflykt. Det var svenskar, italienare, spanjorer och folk folk från Honduras, Colombia och Brasilien så en härlig mix av människor. Jag minns framför allt tjejen från Brasilien som hade en helt galet sexig bikini på sig. Vi anlände ganska tidigt och tog en promenad i färjelägret. Sedan begav vi oss längs med vattnet och efter en 10 minuters promenad var vi framme vid en strand där vi slog läger. Vi hade med oss filtar och galet mycket mat och dryck till picknicken.sandhamn

Många av dom som var med var som sagt inte från Sverige utan var här antingen som turister över sommaren eller som studenter eller så hade flyttat hit ganska nyligen. För de som var turister så hade de haft ganska svårt att hitta rätt gällande mobilabonnemang när de kommit till Sverige och hade svårt att veta vad som var billigast. Jag sa åt dem att jämför kontantkort från de olika operatörerna så kommer det bli mycket billigare för dem.

Efter en massa mat och dryck och även lite bad valde vi att bryta upp och promenera bort till en ny strand som låg ytterligare 10 minuter bort. Denna strand var ännu bättre och här låg vi och myste länge innan det var dags att börja bege sig hemåt. en av dom som var med jobbade på Tele2 och det var ett jävla tjat på honom om att de hade de bästa och billigaste mobilabonnemangen. Läs mer här om du precis som jag inte är helt övertygad om det. Vi åkte samma väg hem så det blev först båt till Stavsnäs och sedan buss in till Stockholm.

Comments are Disabled