New York på vintern?

På denna blogg kommer du kunna läsa en massa tips om resor och jag tänkte börja med ett inlägg om min favoritstad New York.
Låt dig inte skrämmas av att besöka New York på vintern då det faktiskt är den perfekta platsen att besöka när det är kallt ute! Här följer en perfekt NYC vinterdag:New York på vintern

Om ditt hotell inte inkluderar frukost (en av de saker jag älskar med The Library Hotel är att deras kontinental frukost och ändlösa kaffe ingår i rumspriset), bunta ihop och bege dig till en av New Yorks berömda diners – det finns bokstavligen en på varje gata – för några varma ägg & bacon. Bor du i Midtown? Jag älskar den kosmiska Dinern på i korsningen 52:a gatan och 8:e Avenyn.

Efter frukost, gå upp till Metropolitan Museum of Art. Du kan bokstavligen spendera timmar att titta på en fantastisk samling av alla typer av konst under solen. Efter all konst är det dags för lunch. Om du besöker New York på en måndag, onsdag, fredag ​​eller lördag, är det dags att bunta ihop, hoppa på tunnelbanan och åka ner till Union Square Greenmarket. The Greenmarket – en av mina absoluta favoritsaker i NYC – är en året runt jordbrukarnmarknad som innehåller massor av försäljare som säljer allt från råvaror till ost, till bakverk. I stället för att äta lunch på en av Union Squares många kaféer gillar jag att ta en roterande lunch på olika ställen – en empanada här, en varm munk där. Värm upp en kopp av den bästa varma äppelcider som du hittar i New York. Så som du förstår finns det hur mycket som helst att göra i New York även under vintern.

Comments are Disabled