Hotelltips i London

Med billiga flygresor, fantastisk shopping och fotboll i världsklass är det inte konstigt att många svenskar åker till London för att njuta av en weekend. Lika viktigt som det är att planera rätt aktiviteter under vistelsen är det att välja rätt hotell. I huvudstaden finns mängder av hotell i både olika prisklasser och inriktningar och du får inte missa sajten Billiga Hotell London när det är dags att boka. Några som går att välja på är:

President:

Vid Russel Square ligger det stora hotellet President. president hotel londonI närheten av de trestjärniga* hotellet finns shoppinggatan Oxford Street samt Soho som bjuder på ett stort utbud av restauranger och teatrar. Med andra ord ett perfekt läge för de som är intresserade av underhållning och shopping. I hotellet finns restaurang för de som inte vill söka sig utanför hotellets väggar. En enklare frukost ingår även i priset. Som svensk ska man komma ihåg att många hotell i Europa inte bjuder på samma breda frukostbuffé som svenska hotell överlag har.

Citadines Prestige Holborn-Covent Garden

Ett fyrstjärnigt* hotell som bjuder på mycket som familjer har att önska. Lägenheterna är mycket modernt inredda och passar utmärkt för familjer på fyra medlemmar. Gästerna kan välja mellan enrumslägenhet eller tvårumslägenhet. Tvårumslägenheterna har då separat sovrum vilket gör det smidigt när vissa i familjen behöver sova medan andra är vakna några timmar till.

På hotellet finns ett gym och i närheten finns Oxford Street, Covent Garden och China Town.

*Hur hotell klassas med olika stjärnor kan variera något. Det som anges i texten är grundat på den bedömning som Ving gör.

Comments are Disabled