Bästa restaurangerna

Det senaste året har jag ätit ganska mycket på restaurang. Jag bor ju i Stockholm, och jag har faktiskt hittat otroligt många trevliga restauranger i Stockholm som serverar riktigt god och lyxig mat.

Att äta ute på restaurang är verkligen något som jag uppskattar och tycker om. Det är så skönt att få göra avbrott från vardagen och få klä upp sig och göra sig i ordning för att gå ut och äta istället för att behöva stå och slita och kämpa i köket. Dessutom så älskar jag god mat riktigt mycket, och på restaurang så får man ju i stort sett alltid god mat. Tyvärr har jag nog kanske börjat äta lite allt för mycket på restaurang den senaste tiden. Jag måste nog ta och lugna mig lite. Det är ju inte direkt ekonomiskt att äta på restaurang, även fast jag tycker att man bör göra det ibland. Men det blir ju väldigt dyrt om man gör det ofta. Särskilt om man äter på de lite lyxigare och mer exklusiva restaurangerna. De har ju ofta priser som gör det otroligt lätt att bränna typ tusen spänn på en middag.

Sen tror jag att det är lätt att man inte värdesätter restaurangmiddagarna lika mycket ifall man äter på restaurang väldigt ofta. Så det bästa är nog att hålla det på en lagom nivå.

Comments are Disabled