Armani Hotel – Milano

Det ultimata designhotellet

Italien är ett designmekka, det är allmänt känt, och en av landets genom tiderna största designers är Giorgio Armani, mannen som satt Italien på kartan för sina rena linjer och skarpa konturer.hotell Milano Armani Hotel i Milano ger en precis det man vill ha om man söker efter den typen av italiensk design – kombinerat med maximal komfort och service förstås. Vill man känna sig som en sofistikerad jetsettare under sin vistelse i denna högtempostad så är Armani Hotel det ultimata valet av boende.

Sensuell men samtidigt sober inredning

Armani Hotel består av 95 gästrum varav 51 är sviter i olika storlek och klass och alla rum är designade av Giorgio Armani själv. De är unika för sina estetiska och sensuella kvalitéer ett hotell som liknar detta går inte att finna någon annanstans i hela världen.

Äta på Armani Hotel

Det finns två olika val för den som vill äta på Armani Hotel – Armani/Ristorante och Armani/Lounge. Båda har fönster som går från golv till tak och erbjuder en hänförande utsikt över Milano. I restaurangen serveras högklassig, traditionell, italiensk mat och i loungen kan man dricka exklusiva cocktails och tugga loss på flotta snacks.

Armani/SPA

Den som checkar in på ett femstjärnigt hotell i Milano har ofta höga förväntningar på dess SPA men Armani/SPA lär ändå överträffa de flestas förväntningar. En 1000 m2 stor avdelning för träning och avslappning inkluderar alla tänkbara SPA-behandlingar, en magnifik pool och ett trendigt gym – bland mycket annat.

Fantastiskt läge

Armani Hotel ligger på bästa läge mitt i Milano, en perfekt utgångspunkt för den som besöker staden och vill ha «nära till allt».

Comments are Disabled