Åka på träningsläger i fotboll utomlands

Många fotbollslag har genom åren valt att åka på träningsläger. Det är något man kan göra varje år, för att få en bra sammanhållning i laget, träna fotboll och ha kul tillsammans. Det finns flera olika företag som erbjuder resor utomlands för fotbollslag. Just att ha träningsläger i fotboll i ett annat land är i inte fel. Ett företag som erbjuder lag att åka på träningsläger i fotboll utomlands är Sports International AB. De har erbjudit detta i över 30 år och totalt har över 221 000 fotbollsspelare åkt med dem. Lag som Arsenal FC, Celtic FC, AFC Ajax, Rosenborgs BK, FC Köpenhamn, Helsingborgs IF, AIK, Bodens BK, Kabel 80 och Stuvsta IF F00 har alla åkt på träningsläger med detta företag. De har egna anläggningar runt om i världen. Det finns därmed möjligheter att åka till Spanien, Portugal, Danmark, Tyskland, Italien, England och Ungern, bara för att nämna några länder!

Det är inte bara detta företag som erbjuder resor för fotbollslag, utan det finns flera andra med. Bland annat Welltours, STS, Here We Go Sportresor, Eurotravel sports, OLKA samt många fler därtill.

Tjäna ihop till eget träningsläger i fotboll utomlands

För att åka på ett träningsläger i fotboll utomlands är det så klart bra att pengar till det. Idag finns det många företag som erbjuder fotbollslag att tjäna pengar till laget och det genom att sälja olika saker. Det är allt från kakor, godis, korvar, kläder, strumpor med mera. Det är ett bra sätt att få ihop pengar till ett träningsläger, oavsett om ni väljer att boka en resa via ett företag eller vill ordna resan helt och hållet på egen hand.

Att åka på ett träningsläger är en bra grej att göra inför en ny säsong och för att få en bra laganda. Det finns ett stort utbud när det gäller träningsläger för fotboll. Det finns nu nästa en fotbollsplan vart man än åker i världen.

Barcelona är en stad många väljer att åka till, då det är en fotbollsstad. Många allsvenska lag åker gärna till denna stad när de ska ha träningsläger till exempel.

Mallorca är kanske mest känt för att vara en ort för turister, men passar även bra att ha träningsläger för fotboll.

En plats som är nära, men ändå utanför Sveriges gränser, det är Köpenhamn. En destination många gärna åker till är Skovlunde, en mil utanför centrum. Det finns en anläggning här med 16 gräsplaner och konstgräsplan inomhus. Dessutom så finns 50 meters inomhusbassäng, bowling, go-kart inomhus samt en massa annat!

Sedan finns det så klart en massa andra bra länder att välja mellan. Det är bara att gemensamt med laget komma fram till var ni vill ha ert träningsläger och sedan boka in det. Antingen på egen hand eller via ett företag som sysslar just med att erbjuda träningsläger.

Comments are Disabled